Werkprocessen digitaliseren, werkproces digitaliseren, werkprocessen dienstverlening digitaliseren | PCA

Werkprocessen digitaliseren

Werkprocessen digitaliseren

Een werkproces omvat vele handelingen. Alles wat dient te gebeuren vanaf de aanvraag van de klant tot en met het leveren van de gewenste dienst valt hieronder. Veel bedrijven maken bij veel van deze handelingen nog gebruik van papieren, zoals documenten en formulieren die zij handmatig invullen. Deze manier van werken kent meerdere nadelen. Belangrijke papieren kunnen kwijtraken of de informatie die erop wordt ingevuld kan onleesbaar zijn. Daarnaast kost het telkens in moeten vullen van papierwerk veel tijd. Door uw werkprocessen te digitaliseren heeft u, waar u zich ook bevindt, toegang tot alle belangrijke informatie. Doordat alle gegevens in een cloud worden opgeslagen, hoeft u zich geen zorgen te maken over het zoekraken van papieren en zullen de diverse administratieve handelingen die uitgevoerd dienen te worden bij een opdracht door uw werknemers via een tablet of smartphone kunnen worden gedaan.

Het werkproces digitaliseren met de software van PCA

Wanneer u ervoor kiest om het werkproces te digitaliseren met de software van PCA, houdt u het overzicht op alle werkzaamheden. Het werkproces kan aanzienlijk worden versoepeld door de software van PCA in te zetten. Als u benieuwd bent naar waar voor uw bedrijf de winst zit, dan kunt u op de website een demo aanvragen. Nadat u het demo-aanvraagformulier heeft verzonden, zullen wij met u in contact treden om een afspraak te maken. Wij kunnen gezamenlijk de wensen die u heeft die het werkproces betreffen doornemen en wij zullen u laten zien op welke manieren onze software, apps en tools u tijdwinst en lagere kosten kunnen brengen.

Profiteer van deze voordelen:

Door de inzet van slimme software en
algoritmes versoepelt u het werkproces.

Zo eenvoudig werkt het

Vastleggen

Hogere first-time fix

Je klant heeft een storing-, onderhouds- of reparatieverzoek. Dat melden zij via het digitale klantportaal of telefonisch bij je. Het vastleggen kan in PCA of (geïntegreerd) in je bestaande ERP of boekhoudoplossing.

Snel een correcte opdracht vastlegging
Gekoppeld met je bestaande ERP-systeem en klantportaal
Juiste opdracht = hogere first-time fix

 

Plannen

Sneller dan ooit

Dagen vliegen voorbij; wij zorgen voor grip op de planning. Is de inhoud van de   opdracht bekend? Wij koppelen er een optimale planning aan.
Hoe: door de juiste persoon op de juiste plek te plannen. Incl. een geoptimaliseerde route. En direct een afspraak o.b.v. een passend voorstel voor zowel uw organisatie en als de eindklant.

Laat het planproces over aan onze slimme algoritmes, kies voor PCA’s Marlin.

Met ketenintegratie kunnen wij een afspraak van jullie klant plannen bij een onderaannemers. Zo houd je grip op uitstaand werk en verminderen faalkosten (in de keten).

Klanten sneller bedienen
First-time fix verhogen
Vermindering van reistijd door route-optimalisatie
Regie op uitstaand werk
Optimaal gebruik van beperkte capaciteit van je team

Registreren

Makkelijk: 1 uur administratie per vakman per dag besparen

De vakman kan direct aan de slag, want hij weet exact wat hij moet doen. Met onze gebruiksvriendelijke mobiele app houden we belangrijke gegevens automatisch bij. Verbruikte materialen, urenverantwoording, foto’s, (inspectie)formulieren en een handtekening van de klant.

Na afronding verschijnt de werkbon direct in de inbox van de klant. De app is flexibel instelbaar en te configureren naar uw workflow.

Snelle opdrachtverwerking
Urenregistratie
Minder administratie
Sneller factureren
Minder belasting op kantoor

Verwerken

Eenvoudig met dashboards

Het proces is klaar, de data is al op kantoor voor facturatie. Alle verzamelde gegevens zie je op je dashboards en rapporten, zodat je met één druk op de knop kunt bijsturen.

Mensen processen en klanttevredenheid optimaliseren
Inzicht en stuurinformatie
Klaar voor facturatie

Werkprocessen binnen de dienstverlening digitaliseren

De softwareoplossingen van PCA biedt verschillende mogelijkheden om werkprocessen binnen de dienstverlening te digitaliseren. U kunt hierbij denken aan een digitaal planbord, waarin door slimme algoritmen de juiste dienstverleners aan de juiste taken worden gekoppeld. Het planbord geeft u de optie om het plannen volledig automatisch uit te laten voeren en u kunt de eindgebruiker toegang geven, zodat deze zelf een afspraak kan inplannen of een bestaande afspraak kan wijzigen. Met de mobiele apps hebben uw serviceverleners de planning overal en altijd bij de hand en zal belangrijke data automatisch worden bijgehouden. Geen papieren werkbonnen meer en formulieren, documenten en foto’s kunnen digitaal worden verzonden. Gunt u uzelf meer tijd en minder kosten? Schakel dan onze experts in.

ZIJ werken al met PCA