• Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount

Collega aan het woord: Sander is de man-die-echt-alles-kan.

Sander is in 2005 als 19-jarige jongen begonnen bij PCA. Ondertussen hoort Sander bij ‘de inventaris’ van PCA en is hij niet meer weg te denken uit het team. De man die alles weet én kan. Zijn Drentse nuchterheid zorgde voor een match met de eigenaren van PCA. Niet uit de hoogte, maar recht voor de raap met een ‘bult’ kennis. Dat is waar wij van houden. Jelko gaat in gesprek met collega Sander.

Wat doet Sander niet?

Van onderhoud, beheer tot ontwikkeling van onze cloudsystemen tot troubleshooting support in de 2e en 3e lijns. Sander weet overal wat van. Hij heeft de ontwikkeling de cloud-oplossingen van PCA van het begin tot nu meegemaakt. ‘We gaan naar automatisch schaalbare oplossingen, dit zorgt ervoor dat een klant altijd voldoende capaciteit en snelheid heeft, ongeacht de omvang en gebruikersintensiteit. Een mooie uitdaging waar ik mij iedere dag voor inzet. Zo kunnen klanten te allen tijde doen waar ze goed in zijn’, aldus Sander.

Werken bij PCA. Bevalt dat?

“Bij PCA kennen wij veel vrijheid, bijvoorbeeld voor het indelen van je eigen werkzaamheden, maar ook zeker op het gebied van zelfontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van trends en ontwikkelingen in de markt én dat wij PCA op voorsprong kunnen houden”, aldus Sander. Hij voegt hieraan toe: “De doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf zijn zichtbaar, kijk welke stappen ik de afgelopen jaren heb mogen nemen”. Dat gaat over PCA als bedrijf. “Wanneer ik naar ons PCA team kijk word ik blij, je kent iedereen persoonlijk, werkt in kleine teams aan taken en kunt snel schakelen. Een goede werksfeer is bepalend voor je werkgeluk, toch?”, aldus Sander.

Wat typeert jou?

“Oh, dat is simpel. Ik heb een sterke wil, ben eigenwijs en een doorzetter. Keuzes die ik maak worden gedaan op basis van goed doordachte argumentatie”, aldus Sander. “Wij als Team PCA zien Sander weinig gestressed. Hij blijf onder alle omstandigheden rustig en blijft nadenken. Dat kunnen wij als team PCA goed gebruiken. Een sterke schakel”, aldus collega Jelko.

Wat doe jij buiten PCA?

“Ik ben geïnteresseerd in techniek, laat dat duidelijk zijn. Ik ben bezig om mijn huis ‘slim’ te maken, door automatisering toe te voegen waar dit kan. Uiteindelijk moet het huis zelf kunnen bedenken wat er op dat moment nodig is. Denk aan de lampen aan/uit zetten, de thermostaat omhoog of omlaag zetten en een slim beveiliging systeem wanneer wij niet thuis zijn. Uiteraard alles met eigen hardware en programmatuur”, aldus Sander.

“Naast diepgaande technieken en slimme software in huis vind ik klussen ook tof. Het laatste project is het aanleggen van mijn tuin en het bouwen van een tuinhuis.”, aldus Sander. Jelko vraagt zich af: “Kan jij dat echt-allemaal Sander?”. Hij knikt en lacht bevestigend.

Maar wat weten wij niet over jou Sander?

“Een leuk verhaal is dat ik met een zelf gepimpte oude brommer Aprillia Red Rose van Hoek van Holland naar Edinburgh ben gegaan met 5 vrienden in 5 dagen tijdens de zomer van 2014 voor een Carbadge Run.”, lacht Sander. “Ohja, en dat ik echt blij word van een goede spannende formule 1 race. Maar waar ik echt blij van wordt? Dat is en mooie zomerse dag in de achtertuin met de kinderen die lekker aan het spelen zijn.”