• Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount

Service en onderhoud van liften

 
Ontdek de kracht van geavanceerde planningstechnieken

KONE, de liften-koning

In Nederland werken zo’n 1.000 medewerkers bij KONE. Met de goed getrainde monteurs hebben zij de hoogste dekkingsgraad in Nederland, er is altijd een monteur in de buurt. KONE levert en onderhoudt liften, roltrappen en gebouwdeuren.

Wat is hun geheim?

Door Forbes Magazine is KONE als enige liften- en roltrappenbedrijf tot één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld uitgeroepen. Heel knap. Tijd om hen de hemd van het lijf te vragen. Van welke data-geheimen kunnen wij nog iets leren?…

Direct contact

Ik wil graag meer informatie en/of een DEMO

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Privacy*

De juiste info via de app naar buiten. En registraties naar wens binnen.

CO2 besparing

Financiële besparing

Tijdsbesparing

Efficiënte routeplanner

Is S&O jouw business? Met de intelligente software van PCA plan je jouw buitendienst efficiënt.

En ook met:

 • Balans in tijd voor keuringen, onderhoud, storingen.
 • Voorspellen van werk en output.
 • Optimale planning en routes.
 • Slimme(re) opdrachtvastlegging, dit geeft de monteur meer relevante info.
 • Duidelijk overzicht in verschillende contracten per locatie (en lift).

Is jouw planning voorspelbaar?

Dat voorkomt onrust en zorgt ervoor dat je je klant nog beter kunt bedienen. Veel info kun je vooruit plannen adhv contracten (per locatie, liften) waardoor je snel ruimte voor keuringen kunt plannen (flexibel) of spoedzaken kunt uitvoeren.

Onze software plant adhv vaardigheden van jouw monteurs, locaties en afspraken met de opdrachtgevers en bezoekmomenten op de locaties. Ons systeem barst van de high tech features. Of er nu een kleine of grote groep monteurs buiten actief is; je profiteert van alle voordelen die onze apps bieden.

Qlift | Nog slimmer plannen met behulp van AI

De implementatie van de software van PCA met hun nieuwe ERP-systeem is nog niet afgerond of er wordt bij Qlift al nagedacht over een volgende stap: een aanvullende planningstool op basis van AI.

Wij werken al voor

Optimale planning voor Service en Onderhoud in de liftenbranche.

Naast de technische aspecten van service en onderhoud, is een doordachte planning een essentieel onderdeel van het waarborgen van de optimale prestaties van liften. Een goed georganiseerde service- en onderhoudsafdeling is cruciaal voor het voldoen aan de behoeften van klanten, het minimaliseren van storingen en het maximaliseren van de levensduur van liften.

Tips voor die gelukkige klant mbv… Data data data

Met data, krijg je beeld in cijfers. Klopt het wat je dacht? En hoe kun je je klant nog beter helpen? Misschien door hem/haar digitaal mee te laten praten, of door sensoren toe te voegen aan je product of dienst, zodat je eerder dan de klant had verwacht klaar staat. Wij helpen: