• Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
food-branche

High tech plan-tools geven tijdwinst

Jouw service-proces slim georganiseerd?

Machines en systemen bij klanten vragen om tijdig onderhoud, of service-werk. Maak het voorspelbaar zodat er rust komt in jouw bedrijf. En voor die tevreden klant natuurlijk!

Naughty Beans

 

 

“Monteurs zetten alles meteen in de PCA-app”

Nog betere service verlenen door gecoördineerde planning

De naam van het bedrijf heeft een beetje een ondeugend tintje: Naughty Beans. Omdat ze alles net even iets anders doen, vinden ze zelf. Daarmee willen ze mensen aan het denken zetten, want met kleine gebaren en slimme keuzes kun je het verschil maken. Daar hoort ook een uitstekende service bij met eigen serviceteams en korte communicatielijnen. En dat is precies de reden waarom het zo goed klikt met PCA: een servicegerichte aanpak, zodat de planning bij Naughty Beans nu loopt als een zonnetje.

Efficiënte planning en registratie

PCA helpt je om jullie buitendienst efficiënter te plannen met behulp van onze digitale tools. Met onze software vereenvoudig je planning en registraties. De monteurs zetten uren, formulieren en foto;s in een  makkelijke app  die zowel online als offline werkt.

Dankzij Cloud software is alles voor jou 24/7 inzichtelijk.

Ieder object zichtbaar

Met objectbeheer registreer je ieder systeem apart, ook op meerdere adressen. Zo maak je service en onderhoud voorspelbaar.

De juiste info via de app naar buiten. En registraties naar wens binnen.

CO2 besparing

Financiële besparing

Tijdsbesparing

Efficiënte routeplanner

Handige innovaties besparen ­installateur montagetijd

“Alle opdrachten voor het reinigen, plaatsen en onderhouden van tapinstallaties worden automatisch aangemaakt en ingepland door Marlin. Het zorgt voor een flinke besparing op de interne planbelasting en voor een efficiëntere planning met minder reistijd en uitstoot. De 55 tapwachters en 12 monteurs ontvangen via de mobiele PCA-applicatie de juiste informatie en digitale formulieren die ze nodig hebben om hun werk goed uit te voeren. Zo kunnen zij slimmer, beter en sneller werken bij onze 15.0000 klanten op locatie.” – Sonya Engel van Tapwacht

Digitaal Planbord PCA

Software vol slimme algoritmes

Automatische sms naar klant

PCA stuurt automatisch berichten naar jouw klanten wanneer een opdracht gepland is. en we herinneren hen bijv een dag of half uur van tevoren aan de komst van de monteur. Doel? Minder niet-thuis-tijd en een happy klant.

Ontdek de kracht van geavanceerde planningstechnieken

Wij koppelen met

Ontdek de expertise in de food-branche

Waarom blijven worstelen met ingewikkelde processen en stressvolle deadlines? Ontdek hoe onze beheeroplossingen jouw bedrijf versterken. Neem contact op voor een gratis demo.

Wij werken al voor