• Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
Dashboard_PCA

De voordelen van een dashboard

Digitaal dashboard

Door een digitaal dashboard in te zetten in jouw bedrijf kun je jouw servicemedewerkers zeer efficiënt aansturen. Je kunt dit doen door handmatig de juiste personen voor een specifieke taak in te zetten, maar dit kan, zeker wanneer je vele monteurs in dienst hebt, een heel gepuzzel zijn.

Wat als je het gehele planproces sneller en eenvoudiger zou kunnen laten verlopen door te kiezen voor de juiste software? Dat zou je niet alleen veel tijd besparen, maar je bespaart hiermee ook nog eens veel kosten. Daarnaast zal de klanttevredenheid toenemen, doordat je door slim te plannen een snelle service kunt leveren.

Of je nu enkele monteurs in dienst hebt of werkt met honderden servicemonteurs, de software van PCA biedt een oplossing voor elke situatie.

De juiste info via de app naar buiten. En registraties naar wens binnen.

CO2 besparing

Financiële besparing

Tijdsbesparing

Efficiënte routeplanner

Digitaal planbord PCA

Efficiënter werken en kosten besparen met een digitaal dashboard en een app

Zodra de inhoud van een opdracht bekend is, kunnen wij hier een planning aan koppelen. Bij deze planning wordt onder andere gekeken naar de juiste persoon voor het uitvoeren van de taak en zal deze persoon een geoptimaliseerde route krijgen. Zo kun je de capaciteit van jouw monteursteam optimaal benutten en wordt de reistijd verminderd. 

Door te werken met een digitaal dashboard en een app hebben jouw werknemers waar zij zich ook bevinden toegang tot hun eigen planning. Eventuele wijzigingen in de planning zijn direct inzichtelijk voor de monteurs en je houdt grip op jouw buitendienst. Je ontvangt real-time informatie over de werkzaamheden van jouw monteurs en je kunt daardoor eenvoudig en tijdig bijsturen.

Ontdek de kracht van geavanceerde planningstechnieken

Profiteer van deze voordelen:

Bouwbedrijf_Maak Service en Onderhoud voorspelbaar. Digitaliseer en automatiseer slim.

Wij werken al voor

Aanvragen gratis whitepaper

Ontvang de gratis whitepaper met alle tips en adviezen over slim digitaal en automatisch plannen. Deze ontvang je direct. We hebben daar alleen wel jouw gegevens voor nodig.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Privacy*

De vijf stappen van PCA

1

Opdracht vastlegging

Opdracht vastlegging

Je klant heeft een storings-, onderhouds- of reparatieverzoek. Dat melden zij via het digitale klantportaal of telefonisch bij je.
2

Slim plannen

Slim plannen

Wij zorgen voor grip op de planning. Is de inhoud van de opdracht bekend? Wij koppelen er een optimale planning aan. Hoe? Door de juiste persoon op de juiste plek te plannen inclusief een geoptimaliseerde route.
3

Registreren

Registreren

De vakman kan direct aan de slag, want hij weet exact wat hij/zij moet doen. Met PCA's mobiele app houden we belangrijke gegevens automatisch bij.
4

Verwerken

Verwerken

De werkzaamheden zijn gepland, uitgevoerd en geregistreerd door de monteur. Alle registraties zijn real-time beschikbaar op kantoor in jouw ERP pakket voor de facturatie, verloning en nacalculatie.
5

Analyse en sturen

Analyse en sturen

Alle verzamelde data biedt waardevolle stuurinformatie. Dit is overzichtelijk in te zien via jouw eigen BI dashboards & rapporten, zodat je met één druk op de knop kunt bijsturen.