Partners - PCA

Partners

PCA is expert en koppelt

PCA is expert op het gebied van planning. PCA is open en koppelt met jouw huidige ERP- of boekhoudsoftware. Wij werken samen met onze partners in de verschillende branches.

En dat is heel handig, want met onze partners is er een standaardintegratie. Deze onderhouden wij actief en bouwen wij samen door. Samen ben je slimmer, beter en sneller!

koppeling software

Onze Partners

AAREON

Aareon is gevestigd in Drenthe, dus we delen het nuchtere karakter. Deze club is Europa’s grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal), outsourcing en consultancy. Aareon is actief in 7 landen en ze bedient met 1.500 medewerkers meer dan 3.000 vastgoedbedrijven, die samen 10 miljoen vhe’s beheren.

Logo Aareon

GILDE SOFTWARE

U bent actief binnen de afbouw, carrosserie, vastgoed, installatie- of dak- en gevelbranche. Als uw primaire proces uit projecten bestaat, zorgt Gilde graag voor uw bedrijfssoftware. “Minder administratie en meer werktijd”, zeggen de 50 medewerkers. Voor het MKB levert Gilde de bedrijfssoftware op maat. De software is gemakkelijk in gebruik en zeer tijdbesparend.

Logo gilde

NCCW

Het moderne ERP-systeem van NCCW wordt door ruim 3.000 corporatie-medewerkers gebruikt. Met een all-in concept voor woningcorporaties ondersteunen zij processen op het gebied van vastgoed, wonen en financiën. In de software werken medewerkers, huurders en belanghebbenden online samen met digitale end-to-end processen.

Logo NCCW

NEWBASE

Newbase is gespecialiseerd in het MKB en expert op handel en logistiek. Newbase zorgt voor een vloeiende stroom van de in- en verkoop, waarbij zij klantgeluk hoog in het vaandel hebben. Met een volledige ERP-applicatie voor alle medewerkers krijg je een compleet overzicht van projecten, relaties, orders, offertes, marges en al uw gemaakte afspraken en contracten met jouw klanten.

ACTO

Acto is de software- en organisatiespecialist voor de installatie- en bouwbranche. Van complete ERP-oplossingen voor projecten en service, tot apps en deeloplossingen. Eigenzinnig, zoals ze zelf zeggen. Met een groep van zo’n 100 professionals zorgen ze met hun oplossingen voor een optimale onder-steuning bij  jouw acquisitie, calculeren en begroten en ook de services en financiële administratie.

RGS+

Resultaat Gericht Samenwerken via een cloudapplicatie met altijd real time inzicht voor alle partijen. Hier is RGS+ voor ontwikkeld: RGS+ automatiseert het hele RGS proces en ondersteunt alle processtappen om tot een goed, gezamenlijk resultaat te komen. De opdrachtgever heeft hiermee de strategie en KPI’s helder om onderhoudspartijen uit te dagen om te komen met de beste onderhoudsaanpak. Onderhoudspartijen worden in het proces geholpen om overzicht te houden over meerdere objecten en kunnen de beperkt beschikbare tijd zoveel mogelijk besteden aan het uitdenken van goede onderhoudsscenario’s.

Logo RGS

Ook partner worden?

Neem contact met ons op voor een kennismaking!

Tips van PCA
5 GRATIS TIPS!

JOUW BUITENDIENST SLIMMER, BETER EN SNELLER MAKEN?

Bespaar tijd en geld met een slimme planning voor je buitendienst. Lees de gratis tips van onze techies zodat jouw bedrijf gaat groeien.