• Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount

1 dashboard voor klanthistorie, planning, rapportages en facturatie

Gilde X PCA = van waarde voor jou

Welke software helpt jou nu verder? De juiste keus kan lastig zijn. Zowel Gilde als PCA hebben jarenlang ervaring: we vieren beiden ons 30-jarig jubileum. Hierdoor kunnen we jullie goed adviseren. Bovendien werken we al jarenlang samen, ook voor klanten in jouw branche.

Gilde ken je al. Hoe zit dat met PCA? Onze software is naadloos geïntegreerd en zorgt voor:

– het optimaliseren van jouw buitendienst
– het verkorten van het proces van werkorder tot factuur

Voordelen die andere tevreden klanten in jouw branche benoemen:


1. Handige app voor buitendienst en slim planbord:

  • Maak gebruik van een intuïtieve app die de efficiëntie van je buitendienst verhoogt.
  • Plan je werkzaamheden slim met behulp van een geavanceerd planbord, eventueel ondersteund door een virtuele AI-assistent.

2. Geautomatiseerde klantcommunicatie:

  • Houd je klanten op de hoogte met automatische meldingen, zoals een sms wanneer de monteur onderweg is.
  • Verbeter de communicatie en verhoog de klanttevredenheid.

3. Digitale informatie en historie van klanten:

  • Bewaar alle relevante informatie en geschiedenis van jouw klanten digitaal.
  • Buitendienstmedewerkers hebben direct toegang tot foto’s, instructies, bevindingen, en kunnen deze direct bijwerken.

Enkele van de gewaardeerde klanten die we samen bedienen in de installatiebranche zijn onder andere:

Gilde X PCA = Jelko

'Ik ken de uitdagingen in de branche en luister ook graag naar jou'

Koppel je Planning aan het bedrijfssysteem waar je al mee werkt.

PCA werkt sinds het eerste begin voor bouwers en installateurs. Wij begrijpen dat je geen 10 verschillende apps en systemen wil. Praktisch en goed werk en efficiënt.

Wij bouwen daarom standaard pakketten en die configureren we tot de gewenste samenstelling voor onze klanten. Zo geniet je van High Tech Plannings-software, toegepast op jouw bedrijf.

Koppel met je Gilde-pakket en:

De innovatie-drive van PCA betekent ook dat de kracht van de mens ingezet wordt. Sterker nog, de ontwikkeling in de organisatie komt voort uit de dialoog met klanten, partners, experts, leveranciers en andere meedenkers waarbij de krachten van mens en techniek samenkomen.

Onze overtuiging is dat onze klanten moeten innoveren om de dienstverlening te verbeteren, de concurrentie voor te blijven en toonaangevend te worden en/of blijven. Software mag niet hinderen in veranderprocessen. Het moet juist de aanjager, hét gereedschap zijn dat verandering mogelijk maakt. Door onze klanten te helpen vanuit visie een definitie voor software-tooling neer te zetten ontstaat er een optimaal bedrijfsproces. Wij helpen onze klanten vanuit een visie om stappen te zetten met behulp van slimme software en data, zodat zij (zichzelf) continu kunnen verbeteren. Telkens Slimmer, Beter en Sneller. Samen….

Benut de waarde van jouw data. Optimaliseer je processen.

Met 30 jaar ervaring en als expert in corporatieland, de installatie, bouw, vgo en de service en onderhouds-wereld weten we dat iedere organisatie verschilt én er altijd overeenkomsten zijn. We verdiepen ons continu zodat we per branche heel specifiek technische extra’s kunnen ontwikkelen en toevoegen.

Onze field service software is standaard en configureren we voor jou Daarmee kun je jouw data gebruiken om te versnellen (van urenbon naar factuur), onnodige kilometers te voorkomen (tijd, geld, footprint) en medewerkers in hun kracht te zetten (juiste vaardigheid bij de juiste opdracht).
Bespaar-tijd-PCA

Wij werken al voor

Aanvragen gratis whitepaper

Ontvang de gratis whitepaper met alle tips en adviezen over slim digitaal en automatisch plannen. Deze ontvang je direct. We hebben daar alleen wel jouw gegevens voor nodig.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Privacy*

Wij koppelen met