FAQ - PCA

Frequently Asked Questions

De oplossingen van PCA zijn schaalbaar. Dat betekent dat wij klanten hebben met een kleine buitendienst tot klanten met een grote buitendienst. U betaalt per gebruiker, lekker transparant.
Nee. In de maandelijkse fee zitten alle kosten. Waaronder support, onderhoud en hosting. Er zijn eenmalige kosten voor consultancy en aanverwante dienstverlening.

PCA heeft standaard integraties met partners. De integraties zijn additioneel op het abonnement. Naast onze partners bieden wij integraties met ander softwarepakketten, zoals bijvoorbeeld AFAS, Exact, Salesforce en SAP. Neemt contact op om de mogelijkheden te bespreken.

U schaft onze software niet aan. U betaalt een fee voor het gebruik per maand, afgestemd op de daadwerkelijke afname. Voor informatie: neem contact met ons op.
Veiligheid speelt een hoofdrol in onze dienstverlening en oplossingen. Met de juiste maatregelen voorkomen wij misbruik en beveiligen wij uw data. Om uw data altijd te beschermen, hebben wij een doordacht back-up systeem. PCA garandeert een beschikbaarheid van 99.95% van haar cloud-oplossingen.

Ja. De oplossingen van PCA zijn web-based cloudoplossingen. Alleen een werkende internetverbinding is een must-have. Het werkt optimaal op de laatste browserversies.

We kennen twee soorten applicaties. Een Android applicatie en een platform-onafhankelijke applicatie. De Android applicatie (NeMO) is rijker in functionaliteit.

U betaalt het gebruik per maand, dus flexibel in de inzet. Er geldt een opzegtermijn van één maand.
PCA heeft een eigen Supportafdeling die iedere werkdag van 08.00-18.00 telefonisch en per mail bereikbaar is. Het is ons paradepaardje. Er verschijnen geen extra kosten op uw abonnement voor de inzet van Support. Wij helpen u graag.
Wij kennen de processen in de verschillende branches die wij bedienen door en door. Fieldservicemanagement zit in ons bloed. De applicatie is voor iedereen gelijk, maar in te configureren naar wens. Vergelijk het met internetbankieren. Iedereen gebruikt hetzelfde platform, maar ziet iets anders op het scherm. Laten we in gesprek gaan.
Ja. PCA verzorgt uw updates. U merkt er niets van. Dit doen wij in het principe van ‘continues delivery’. Oftewel: wij updaten continu, waardoor wij flexibel zijn en ons snel kunnen aanpassen aan de klantvraag.
Tips van PCA
5 GRATIS TIPS!

JOUW BUITENDIENST SLIMMER, BETER EN SNELLER MAKEN?

Bespaar tijd en geld met een slimme planning voor je buitendienst. Lees de gratis tips van onze techies zodat jouw bedrijf gaat groeien.