• Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount

Groen en duurzaam
Ontdek de kracht van geavanceerde planningstechnieken

133 walnotenbomen = 13.000 kg zuurstof

En 3.275 kg CO2. We hebben het afgelopen jaar daarmee 18 personen voorzien van frisse lucht dit jaar. 

Nieuwe klanten geven we een walnotenboom cadeau. Op die manier werken we met z’n allen aan een mooiere en gezondere wereld. De walnoot staat symbool voor wijsheid; dat delen we dus graag. Door het samen, met elkaar te doen, hebben we impact. Boom gekregen? Planten! Binnen een paar jaar pluk jij de vruchten.

PCA sponsort de Compostbrigade. Groener; het start gewoon in je achtertuin

PCA geeft jaarlijks een flink aantal walnotenbomen cadeau. Om nieuwe klanten te verwelkomen bijv. We motiveren bedrijven om papierloos te werken en rijden zakelijke kilometers elektrisch. Ons dak ligt vol zonnepanelen, kortom: zelf bijdragen aan een duurzame wereld. Wij houden ervan.

“Compostbakken zijn lelijk?”

Hoe zit dat? We vragen de Compostbrigade.

De groene die-hards geven workshops in hun achtertuinen, leren kinderen welke planten je kunt eten, hoe er minder (afval)vrachtwagens door de straat kunnen, hoe je een wormen-hotel bouwt etc. Er ligt een serieuze doelstelling. PCA juicht dit toe. Meer? Klik hier.

Slimmer-beter-sneller!

Onze slogan kun je op meerdere manieren uitleggen. Waar het ons om gaat is dat jouw bedrijf nóg slimmer, beter, sneller wordt. En dat iedere klant het in de samenwerking herkent. PCA doet er alles aan om de planning van het serviceproces in jouw organisatie slimmer beter en sneller te maken. 

Ontwikkeling in een notendop

PCA heeft met ruim 25 jaar bestaan een rijke historie en daarmee een schat aan ervaring en kennis op het gebied van het plannen, stroomlijnen en afhandelen van serviceprocessen. In de eerste 10 jaar werd de software gebouwd op basis van on premise. Sinds 2012 wordt alleen nog maar cloud technologie ingezet. De software-oplossingen van PCA zijn dan ook overal ter wereld, ieder tijdstip oproepbaar.

PCA heeft een grote hoeveelheid functionaliteiten onder eigen architectuur ontwikkeld. De resultaten die met de software gerealiseerd kunnen worden zijn enorm.

Wij zijn actief bij woningcorporaties, bedienen de grootste vastgoedonderhoudspartijen van het land en versterken vele kleine en middelgrote ondernemingen. Nationaal en internationaal. En dat vanuit één softwareomgeving.

Kunstmatige intelligent (AI) en ambitie

Momenteel werken wij, in ons eigen Techlab, aan de toepassing van kunstmatige intelligentie. PCA gelooft in de impact die deze nieuwe intelligentie op de wereld van morgen heeft. Data is de groter aanjager en daarom investeren wij continu in onderzoek en passen wij de nieuwste technieken toe.

Wij hebben de ambitie om het service- en projectplanningsproces verregaand te automatiseren en optimaliseren. PCA kan dit met de inzet van slimme algoritmes en de data die al sinds jaar en dag door klanten gegenereerd wordt.

De innovatie-drive van PCA betekent niet dat we de kracht van de mens vergeten. Sterker nog, de ontwikkeling in de organisatie komt voort uit de dialoog met klanten, partners, experts, leveranciers en andere meedenkers waarbij de krachten van mens en techniek samenkomen.

Wij werken al voor