• Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount

Wij de technische kennis, jij de regieOntdek de kracht van geavanceerde planningstechnieken

Volg je de ontwikkelingen of ontwikkel je zelf?

PCA ademt High Tech, het is ons fundament. We ontwikkelen onze software iedere dag, gewoon zelf in huis, vanuit Raalte. Ons team bestaat uit 35 personen en die zijn ook continu in beweging. Sales, Support, Ontwikkelaars; alles om de klant van meerwaarde te voorzien.

Nuchter, stabiel, vol persoonlijke aandacht; het typeert ons bedrijf. Eigenaar Maurice Tijs groeide op, op een boerderij. Zelf aan de slag in de stallen met gereedschap. Van niets iets maken; zijn ouders jaagden het aan. Je ziet het terug in wie PCA nu is: denken in oplossingen. Geen poeha maar wel de knop van boerenverstand op 10.

Bij PCA nemen we de tijd voor klanten en zaken.
Ons werk raakt immers het hart van een organisatie, bedrijf, klant. Daar zijn we ons zeer van bewust. Het vraagt om vakmanschap: eerst de architectuur, dan de uitvoering.

Door het samen te doen worden we slimmer, scherper, veelzijdiger. Ons geloof in  samenwerken zie je ook terug in onze producten en partners. 

We steken ook tijd in de wereld om ons heen.
Als sponsor, als meedenker, aanjager:

 • Partner in Future Tech Salland (Innovatie-Hub)
 • Green Team Twente (high tech race-auto)
 • De Compostbrigade (groenere wereld start bij jezelf, lokaal initiatief)
 • Eredivisie handbal: Kwiek (lokaal, prof. en breedtesport verder brengen)

Samen verandering mogelijk maken

Wij geloven dat onze software je moet helpen om te innoveren zodat u uw dienstverlening verbetert, de concurrentie vóór blijft en toonaangevend wordt of blijft. Software mag niet hinderen in veranderprocessen. Sterker nog… Laat het dé aanjager, hét gereedschap zijn dat verandering mogelijk maakt.

Door onze klanten te helpen om, vanuit visie, een definitie voor softwaretooling neer te zetten, ontstaat er een optimaal bedrijfsproces. Wij helpen je om stappen te zetten met behulp van slimme software en data, zodat je continu kunt verbeteren. Telkens slimmer, beter en sneller en bovenal samen!

Historie ('vrogguh' zoals we hier zeggen)

PCA heeft met 30 jaar bestaan een rijke historie en daarmee een schat aan ervaring en kennis op het gebied van het plannen, stroomlijnen en afhandelen van dienstverlenende processen. In de eerste 10 jaar werd de software gebouwd op basis van on premise. Sinds 2012 zetten we alleen nog Cloud-technologie in. De software-oplossingen van PCA zijn dan ook overal ter wereld op ieder tijdstip oproepbaar.

Wij zijn actief in veel branches, zoals woningcorporaties, installatiebedrijven. We bedienen ’s lands grootste vastgoedonderhoudspartijen en versterken vele kleine- en middelgrote ondernemingen. Nationaal en internationaal. En dat vanuit één softwareomgeving.

Wij werken al met