Over PCA – Ruim 25 jaar ervaring in software | PCA

Over PCA

Wij de technische kennis, u de regie

Als uw dag efficiënt verloopt, het aantal administratieve handelingen tot een minimum beperkt worden en uw klanttevredenheid groeit; dan is dat een waardevolle dag. Daar streven wij naar. PCA begrijpt uw dagelijkse perikelen, en ook de kansen die er liggen. Wij helpen u om opdrachten snel en efficiënt te plannen. De juiste persoon op de juiste plek te krijgen. De (eind)klantreis te idealiseren. Periodiek onderhoud in één klik automatisch te plannen. De geplande routes van uw wagenpark te optimaliseren. En vooral: proactief te communiceren met uw klant. Kortom: wij de technische kennis, u de regie. Vooral ook wanneer er onderaannemers aan het werk gaan voor u. Wij vertellen u graag meer over onze expertise en de voordelen voor uw organisatie.

Samen verandering mogelijk maken

Wij geloven dat onze software u moet helpen om te innoveren zodat u uw dienstverlening verbetert, de concurrentie vóór blijft en toonaangevend wordt of blijft. Software mag niet hinderen in veranderprocessen. Sterker nog… Laat het dé aanjager, hét gereedschap zijn dat verandering mogelijk maakt.

Door onze klanten te helpen om, vanuit visie, een definitie voor softwaretooling neer te zetten, ontstaat er een optimaal bedrijfsproces. Wij helpen u om stappen te zetten met behulp van slimme software en data, zodat u continu kunt verbeteren. Telkens slimmer, beter en sneller. Samen!

Onze historie

PCA heeft met ruim 25 jaar bestaan een rijke historie en daarmee een schat aan ervaring en kennis op het gebied van het plannen, stroomlijnen en afhandelen van dienstverlenenden processen. In de eerste 10 jaar werd de software gebouwd op basis van on premise. Sinds 2012 zetten we alleen nog cloud-technologie in. De software-oplossingen van PCA zijn dan ook overal ter wereld op ieder tijdstip oproepbaar.

Wij zijn actief bij woningcorporaties, bedienen ’s lands grootste vastgoedonderhoudspartijen en versterken vele kleine- en middelgrote ondernemingen. Nationaal en internationaal. En dat vanuit één softwareomgeving.

Kunstmatige intelligent (AI) en ambitie

Momenteel werken wij, in ons eigen Techlab, aan de toepassing van kunstmatige intelligentie. PCA gelooft in de impact die deze nieuwe intelligentie op de wereld van morgen heeft. Data is de grote aanjager en daarom investeren wij continu in onderzoek en passen wij de nieuwste technieken toe.

Wij hebben de ambitie om het service- en projectplanningsproces verregaand te automatiseren en optimaliseren. Zo willen we in de komende 10 jaar toonaangevend worden. Dat doen we met de inzet van slimme algoritmes en de data die al sinds jaar en dag door klanten gegenereerd wordt.

De innovatie-drive van PCA betekent niet dat we de kracht van de mens vergeten. Sterker nog, de ontwikkeling in de organisatie komt voort uit de dialoog met klanten, partners, experts, leveranciers en andere meedenkers, waarbij de krachten van mens en techniek samenkomen.

projectplanning software

PCA zorgt voor

Benieuwd hoeveel uw organisatie kan
besparen met onze software?

PCA gelooft:

Dat de planning van het serviceproces in uw organisatie slimmer beter en sneller kan. Iedere organisatie moet innoveren om de dienstverlening te verbeteren en het verschil te blijven maken. Software is hét gereedschap om verandering te realiseren. Resultaat: een optimaal bedrijfsproces. Wij helpen u om stappen te zetten met behulp van slimme software. 

Zo eenvoudig werkt het

Vastleggen

Hogere first-time fix

Je klant heeft een storing-, onderhouds- of reparatieverzoek. Dat melden zij via het digitale klantportaal of telefonisch bij je. Het vastleggen kan in PCA of (geïntegreerd) in je bestaande ERP of boekhoudoplossing.

Snel een correcte opdracht vastlegging
Gekoppeld met je bestaande ERP-systeem en klantportaal
Juiste opdracht = hogere first-time fix

 

Plannen

Sneller dan ooit

Dagen vliegen voorbij; wij zorgen voor grip op de planning. Is de inhoud van de   opdracht bekend? Wij koppelen er een optimale planning aan.
Hoe: door de juiste persoon op de juiste plek te plannen. Incl. een geoptimaliseerde route. En direct een afspraak o.b.v. een passend voorstel voor zowel uw organisatie en als de eindklant.

Laat het planproces over aan onze slimme algoritmes, kies voor PCA’s Marlin.

Met ketenintegratie kunnen wij een afspraak van jullie klant plannen bij een onderaannemers. Zo houd je grip op uitstaand werk en verminderen faalkosten (in de keten).

Klanten sneller bedienen
First-time fix verhogen
Vermindering van reistijd door route-optimalisatie
Regie op uitstaand werk
Optimaal gebruik van beperkte capaciteit van je team

Registreren

Makkelijk: 1 uur administratie per vakman per dag besparen

De vakman kan direct aan de slag, want hij weet exact wat hij moet doen. Met onze gebruiksvriendelijke mobiele app houden we belangrijke gegevens automatisch bij. Verbruikte materialen, urenverantwoording, foto’s, (inspectie)formulieren en een handtekening van de klant.

Na afronding verschijnt de werkbon direct in de inbox van de klant. De app is flexibel instelbaar en te configureren naar uw workflow.

Snelle opdrachtverwerking
Urenregistratie
Minder administratie
Sneller factureren
Minder belasting op kantoor

Verwerken

Eenvoudig met dashboards

Het proces is klaar, de data is al op kantoor voor facturatie. Alle verzamelde gegevens zie je op je dashboards en rapporten, zodat je met één druk op de knop kunt bijsturen.

Mensen processen en klanttevredenheid optimaliseren
Inzicht en stuurinformatie
Klaar voor facturatie

Oplossingen

Onze oplossingen zorgen ervoor dat alle activiteiten rondom service automatiseert in één oplossing. Plan periodiek onderhoud automatisch, optimaliseer de routes in één klik, communiceer proactief met de eindklant of krijg het beste planningsvoorstel voor uw organisatie om de eindklant goed te kunnen bedienen. 

service- en projectplanning software

ZIJ werken al met PCA

Efficiënter plannen voor waardevolle klantrecensies