Over PCA – Ruim 25 jaar ervaring in software | PCA

Over PCA

Wij de technische kennis, jij de regie

Als jouw dag efficiënt verloopt, het aantal administratieve handelingen tot een minimum beperkt worden en de klanttevredenheid groeit; dan is dat een waardevolle dag! Daar streven wij naar. PCA begrijpt jouw dagelijkse perikelen, en ook de kansen die er liggen. 

Wij helpen je om opdrachten snel en efficiënt te plannen. De juiste persoon op de juiste plek te krijgen. De (eind)klantreis te idealiseren. Periodiek onderhoud in één klik automatisch te plannen. De geplande routes van uw wagenpark te optimaliseren. En vooral: proactief te communiceren met uw klant. Vooral ook wanneer er onderaannemers aan het werk gaan voor jou. Kortom: wij de technische kennis, jij de regie. Wij vertellen je graag meer. Neem gerust contact met ons op of vraag de demo aan. Dan praten we je bij!

Samen verandering mogelijk maken

Wij geloven dat onze software je moet helpen om te innoveren zodat u uw dienstverlening verbetert, de concurrentie vóór blijft en toonaangevend wordt of blijft. Software mag niet hinderen in veranderprocessen. Sterker nog… Laat het dé aanjager, hét gereedschap zijn dat verandering mogelijk maakt.

Door onze klanten te helpen om, vanuit visie, een definitie voor softwaretooling neer te zetten, ontstaat er een optimaal bedrijfsproces. Wij helpen je om stappen te zetten met behulp van slimme software en data, zodat je continu kunt verbeteren. Telkens slimmer, beter en sneller en bovenal samen!

Onze historie

PCA heeft met ruim 25 jaar bestaan een rijke historie en daarmee een schat aan ervaring en kennis op het gebied van het plannen, stroomlijnen en afhandelen van dienstverlenenden processen. In de eerste 10 jaar werd de software gebouwd op basis van on premise. Sinds 2012 zetten we alleen nog cloud-technologie in. De software-oplossingen van PCA zijn dan ook overal ter wereld op ieder tijdstip oproepbaar.

Wij zijn actief in heel veel branches, zoals woningcorporaties, installatiebedrijven. We bedienen ’s lands grootste vastgoedonderhoudspartijen en versterken vele kleine- en middelgrote ondernemingen. Nationaal en internationaal. En dat vanuit één softwareomgeving!

KUNSTMATIGE INTELLIGENTI (ai) EN AMBITIE

Wij werken in ons eigen Techlab, aan de toepassing van kunstmatige intelligentie. PCA gelooft in de impact die deze nieuwe intelligentie op de wereld van morgen heeft. Data is de grote aanjager en daarom investeren wij continu in onderzoek en passen wij de nieuwste technieken toe.

Wij hebben de ambitie om het service- en projectplanningsproces verregaand te automatiseren en optimaliseren. Dat doen we met de inzet van slimme algoritmes en de data die al sinds jaar en dag door klanten gegenereerd wordt.

De innovatie-drive van PCA betekent niet dat we de kracht van de mens vergeten. Sterker nog, de ontwikkeling in de organisatie komt voort uit de dialoog met klanten, partners, experts, leveranciers en andere meedenkers, waarbij de krachten van mens en techniek samenkomen.

Projectplanning op de computer

PCA gelooft

Dat de planning van het serviceproces in uw organisatie slimmer beter en sneller kan. Iedere organisatie moet innoveren om de dienstverlening te verbeteren en het verschil te blijven maken. Software is hét gereedschap om verandering te realiseren. Resultaat: een optimaal bedrijfsproces. Wij helpen u om stappen te zetten met behulp van slimme software. 

oplossingen

Onze oplossingen zorgen ervoor dat alle activiteiten rondom service automatiseert in één oplossing. Plan periodiek onderhoud automatisch, optimaliseer de routes in één klik, communiceer proactief met de eindklant of krijg het beste planningsvoorstel voor uw organisatie om de eindklant goed te kunnen bedienen. 

service- en projectplanning software

ZIJ werken al met PCA