• Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount

Duurzame consultancy bij PCA

Door Jelko Wieferink

Consultancy is een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van PCA. De consultants zijn, naast de supportafdeling en onze accountmanagers, het directe contact dat klanten hebben met PCA. De PCA-consultants worden bijvoorbeeld ingezet voor nieuwe implementaties, optimalisaties, het beantwoorden van gebruikersvragen of het geven van trainingen.

Als PCA bieden wij software oplossingen voor het slim en efficiënt plannen van de buitendienst van onze klanten. Dit om reistijd te verminderen, capaciteit slimmer in te kunnen zetten en de CO2-uitstoot te verminderen. Tijd om zelf ook in actie te komen en kritisch te kijken naar onze eigen buitendienst. De aanwezigheid van consultants op locatie lijkt noodzakelijk en vanzelfsprekend. Maar is dit wel zo? Die vraag hebben wij ons de afgelopen tijd gesteld. 

We gaan onze consultants slimmer en duurzamer inzetten. PCA heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dit laten we bijvoorbeeld zien door een duurzaam pand en het feit dat we vanaf 2020 alleen nog maar elektrisch rijden.  Daarom zijn we bij PCA gestart met de invoer van ‘Duurzame consultancy. ‘Duurzame consultancy’ heeft als doel om duurzamer en efficiënter te werken. Dit betekent minder kilometers maken en daardoor een effectievere dagbesteding van de consultant.

De afgelopen 2 jaar heeft ons geleerd dat het anders kan: slimmer, beter en sneller. Want welke voordelen biedt het wanneer onze consultants niet noodzakelijk op locatie hoeven te komen? De voordelen op een rij:

 • De reistijd beslaat ruim 35% van de dagbesteding van onze consultants. Met duurzame consultancy kunnen wij dit enorm reduceren.
 • Minder  reistijd zorgt voor een betere bereikbaarheid en beschikbaarheid van de consultants voor u.
 • Uw medewerkers kunnen, indien gewenst, ook vanuit huis werken.
 • We zijn efficiënter voor u bezig. Geen files, geen druk op reistijd en meer tijd voor u als klant.
 • Duurzame consultancy sluit goed aan bij uw MVO-beleid

Uiteraard betekent dit niet dat wij nooit meer bij u op locatie komen. Wanneer het nodig is zijn we er voor u, zoals u van ons gewend bent. We gaan samen met u op zoek naar de perfecte mix van on- en offline werken. Samen slimmer, beter en sneller!