• Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount

Ontdek de kracht van digitalisering in de elektrotechnische sector

Henk, eigenaar van een bloeiend elektrotechnisch bedrijf met vijf toegewijde elektriciens, staat voor de uitdaging om zijn groeiende activiteiten efficiënt te plannen en beheren. In plaats van vertrouwen op traditionele papieren planningen of omslachtige Excelsheets, heeft Henk zijn onderneming gemoderniseerd met behulp van PCA’s toonaangevende fieldservice management systeem: PCA Planbord.

Wat maakt PCA Planbord de ideale oplossing voor Henk en zijn team?

1. Groot en overzichtelijk planbord:
PCA Planbord biedt een visueel aantrekkelijk en overzichtelijk planbord waar alle elektriciens overzichtelijk op een rij staan. Dit stelt Henk in staat om snel de bezetting te bekijken en knelpunten te identificeren.

2. Flexibele weergavemogelijkheden:
Met PCA Planbord kan Henk eenvoudig schakelen tussen verschillende weergaven, zoals dag-, week-, maand- of andere specifieke periodes. Hierdoor kan hij snel anticiperen op veranderende omstandigheden en zijn planning optimaliseren.

3. Efficiënt plannen van taken:
Het systeem maakt het moeiteloos om taken over meerdere elektriciens of dagen te plannen. Henk kan hierdoor snel en accuraat de werkzaamheden verdelen en aanpassen aan de behoeften van zijn bedrijf.

4. Eenvoudig plannen van teams of ploegen:
Met slechts één klik op de knop kan Henk teams of ploegen plannen, waardoor het coördineren van groepen elektriciens snel en effectief verloopt.

5. Rekening houden met diverse factoren:
PCA Planbord integreert reistijd en andere relevante voorwaarden in de planning, waardoor Henk realistische schema’s kan opstellen die de operationele efficiëntie verhogen.

6. Geautomatiseerd onderhoudsplanning:
Het systeem automatiseert het planningsproces voor onderhoudstaken, waardoor Henk kostbare tijd bespaart en ervoor zorgt dat preventief onderhoud op schema blijft.

7. Toegankelijke planning op mobiele devices:
Elektriciens hebben altijd en overal toegang tot de planning op hun mobiele apparaten, waardoor communicatie wordt gestroomlijnd en operationele fouten worden verminderd.

8. Naadloze integratie met Outlook agenda’s:
PCA Planbord kan eenvoudig worden gekoppeld aan Outlook agenda’s, waardoor Henk en zijn team altijd up-to-date blijven met hun afspraken en taken.

PCA Planbord is niet alleen geschikt voor kleine bedrijven zoals dat van Henk, maar ook voor grootschalige multinationals. Het systeem is schaalbaar, voorzien van bestaande integraties met derden en biedt de mogelijkheid om op maat gemaakte koppelingen toe te voegen. Met PCA Planbord kan Henk zijn bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen, met een geoptimaliseerde planning die voldoet aan de specifieke behoeften van zijn groeiende elektrotechnisch bedrijf.

Ben je benieuwd wat het PCA Planbord voor jouw bedrijf kan betekenen?

Wij laten het graag zien aan de hand van een gratis proefaccount.

Proefaccount

Ja, ik wil een gratis proefaccount

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam*
Privacy*