• Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
Duurzaamheidsbedrijf_PCA

Ontdek de kracht van digitalisering in de daktechnische sector

Piet, eigenaar van een groeiend daktechniekbedrijf met vijf toegewijde dakdekkers, staat voor de uitdaging om zijn groeiende activiteiten efficiënt te plannen en beheren. In plaats van te vertrouwen op traditionele papieren planningen of omslachtige Excelsheets, heeft Piet zijn onderneming gemoderniseerd met behulp van PCA’s toonaangevende fieldservice management systeem: PCA Planbord.

Wat maakt PCA Planbord de ideale oplossing voor Piet en zijn team?

1. Ruim en overzichtelijk planbord:
PCA Planbord biedt een visueel aantrekkelijk en ruimtelijk overzichtelijk planbord waar alle dakdekkers duidelijk geordend staan. Dit stelt Piet in staat om snel de bezetting te bekijken en knelpunten te identificeren.

2. Flexibele weergavemogelijkheden:
Met PCA Planbord kan Piet gemakkelijk schakelen tussen verschillende weergaven, zoals dag-, week-, maand- of andere specifieke periodes. Hierdoor kan hij snel anticiperen op veranderende omstandigheden en zijn planning optimaliseren.

3. Efficiënt plannen van taken:
Het systeem maakt het moeiteloos om taken over meerdere dakdekkers of dagen te plannen. Piet kan hierdoor snel en nauwkeurig de werkzaamheden verdelen en aanpassen aan de behoeften van zijn bedrijf.

4. Eenvoudig plannen van teams of ploegen:
Met slechts één klik op de knop kan Piet teams of ploegen plannen, waardoor het coördineren van groepen dakdekkers snel en effectief verloopt.

5. Rekening houden met diverse factoren:
PCA Planbord integreert reistijd en andere relevante voorwaarden in de planning, waardoor Piet realistische schema’s kan opstellen die de operationele efficiëntie verhogen.

6. Geautomatiseerde onderhoudsplanning:
Het systeem automatiseert het planningsproces voor onderhoudstaken, waardoor Piet kostbare tijd bespaart en ervoor zorgt dat preventief onderhoud op schema blijft.

7. Toegankelijke planning op mobiele apparaten:
Dakdekkers hebben altijd en overal toegang tot de planning op hun mobiele apparaten, waardoor communicatie wordt gestroomlijnd en operationele fouten worden verminderd.

8. Naadloze integratie met Outlook-agenda’s:
PCA Planbord kan eenvoudig worden gekoppeld aan Outlook-agenda’s, waardoor Piet en zijn team altijd up-to-date blijven met hun afspraken en taken.

PCA Planbord is niet alleen geschikt voor kleine bedrijven zoals dat van Piet, maar ook voor grootschalige multinationals. Het systeem is schaalbaar, voorzien van bestaande integraties met derden en biedt de mogelijkheid om op maat gemaakte koppelingen toe te voegen. Met PCA Planbord kan Piet zijn bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen, met een geoptimaliseerde planning die voldoet aan de specifieke behoeften van zijn groeiende daktechniekbedrijf.

Enkele van de gewaardeerde klanten die we samen bedienen in de daktechniek-branche zijn onder andere:

Ben je benieuwd wat het PCA Planbord voor jouw bedrijf kan betekenen?

 

Wij laten het graag zien aan de hand van een gratis proefaccount.

Proefaccount

Ja, ik wil een gratis proefaccount

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam*
Privacy*

Wij werken al voor

Wij koppelen met