• Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
Alkmaar Kozijnen

‘Het repareren van een kozijn of gevel is vaak veel goedkoper dan de totale vervanging.’ Alkmaar Kozijnen werkt duurzaam vertelt eigenaar Michael Zaanen. 

Alkmaar Kozijnen; zaken voor elkaar

“Als je je zaken voor elkaar wilt hebben ben je bij Alkmaar Kozijnen aan een goed adres. Zij zorgen dat ramen goed sluiten, deuren in het slot vallen en zij repareren en onderhouden gevels en kozijnen. Want: ‘Het repareren van een kozijn of gevel is veel goedkoper dan de totale vervanging.’ Duurzaam dus ook nog. Kijk, daar houden wij ook van.”

Alkmaar Kozijnen koos onlangs voor PCA. Eigenaar Michael Zaanen vertelt enthousiast: ‘Wij werkten met Exact Bouw 7 maar konden ons er niet echt in vinden. We kozen voor PCA, onder andere door de heldere uitleg en werking van het systeem. Op naar een mooie samenwerking!’ Heb je een raam dat moeilijk dicht gaat of een deur die niet goed in het slot valt? Dan helpt dit servicebedrijf voor reparatie en onderhoud aan kozijnen en gevels jou. De teams zijn razend druk en werken voor gebouwbeheerders, woningbouwverenigingen, VvE’s en particulieren.

PCA-software groeit mee met onderneming
Jeroen Inberg, Business Development Manager bij PCA, vertelt: “Het systeem waarmee zij werkten sloot niet goed aan op hun Service & Onderhouds-werkzaamheden. Zij kozen daarom voor PCA, gekoppeld met Exact Online voor de boekhouding en facturatie. Bovendien biedt onze software vele mogelijkheden die ervoor zorgen dat de software mee kan groeien met het bedrijf. Dat hebben zij nodig.”

“Wij werkten met Exact Bouw 7 maar konden ons er niet echt in vinden. We kozen voor PCA, onder andere door de heldere uitleg en werking van het systeem. Op naar een mooie samenwerking!”

Met intelligent plan-systeem de toekomst in
Jeroen: “Met ons intelligente plan-systeem helpen we dit bedrijf verder de toekomst in. Zo zullen klanten of bewoners via de communicatiemodule automatisch op de hoogte worden gehouden per mail en sms. Het planbord zullen we slim in gaan zetten zodat er ruimte in de planning zichtbaar wordt die je met het blote oog niet ziet.”

Wij wensen Alkmaar Kozijnen heel veel succes.

Aanvragen whitepaper voor de Kozijnen-branche

Ik wil graag de gratis whitepaper ontvangen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Privacy*