• Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
Yellow helmet on house background

De bevlogen bouwers van Ooijevaar kiezen voor de software van PCA en AFAS

“In een ervaringssessie met andere bouwers tipten verschillende bouwers ons over de samenwerking met AFAS en PCA,” vertelt Thijs Duin, hoofd projectvoorbereiding bij Ooijevaar | bevlogen bouwers. 130 bevlogen bouwers werken dagelijks aan de continue verbetering van woon-, werk- en leefomgevingen voor bewoners, cliënten en medewerkers van woningcorporaties, woon- en zorg organisaties en andere professionele vastgoedregisseurs. Veel mensen werken ‘buiten’ en Ooijevaar wil middels de integratie met de project- en salarisadministratie het werk vereenvoudigen en de afdeling onderhoud verder digitaliseren. 

“Vanaf het eerste moment klikte het goed tussen beide familiebedrijven”

Bouwbedrijf Ooijevaar, gevestigd in Alkmaar, Amsterdam en Hoorn, heeft de keuze gemaakt voor de ERP-software van AFAS. De 130 bevlogen bouwers van dit familiebedrijf gaan vanaf januari 2023 werken met de nieuwe software. Ooijevaar maakt de keuze voor AFAS vanwege gebruiksgemak, intuïtieve werking en uitstraling van de software. Het bouwbedrijf wil met de ERP-software meer grip krijgen op de administratieve processen. “Door de bedrijfsprocessen vast te leggen in digitale workflows, wordt de efficiëntie verder verhoogd en kunnen werknemers nog beter sturen. Dit is van groot belang om opdrachtgevers de snelheid en flexibiliteit te bieden die ze van Ooijevaar kennen”, vertelt Thijs Duin, hoofd projectvoorbereiding bij Ooijevaar.

Vereenvoudigen van processen

Middels de integratie met de project- en salarisadministratie wil het bouwbedrijf het werk vereenvoudigen en de afdeling onderhoud verder digitaliseren. Duin vervolgt: “Vanaf januari 2023 gaan we gebruik maken van de ERP-suite met een focus op HR, projecten, financieel en gaan we ook werken met de software van AFAS Partner PCA voor een optimale inzet van de onderhoudsafdeling”.

 

“Vanaf het eerste moment klikte het goed tussen beide familiebedrijven. De flexibiliteit, de kruisbestuiving van kennis uit andere sectoren en de behoefte aan een nieuwe look & feel hebben uiteindelijk de doorslag gegeven.”

Kruisbestuiving van kennis

“In een ervaringssessie met andere bouwers tipten verschillende bouwers ons over de samenwerking met AFAS en PCA”, vertelt Duin. “In het selectietraject hebben we twee partijen uitgenodigd voor een kennismaking en een bedrijfsspecifieke presentatie voor de directie en diverse kerngebruikers. Vanaf het eerste moment klikte het goed tussen beide familiebedrijven. De flexibiliteit, de kruisbestuiving van kennis uit andere sectoren en de behoefte aan een nieuwe look & feel hebben uiteindelijk de doorslag gegeven.”

Over familiebedrijf Ooijevaar

Dagelijks werken bij Ooijevaar 130 bevlogen bouwers aan de continue verbetering van woon-, werk- en leefomgevingen voor bewoners, cliënten en medewerkers van woningcorporaties, woon- en zorg organisaties en andere professionele vastgoedregisseurs. Samen creëren ze waardevol vastgoed met betekenis! Dit doen ze door aandacht te geven aan mensen, de kracht van nieuwe technologie te omarmen en respect en waardering te tonen voor de natuur. Opdrachtgevers kiezen voor Ooijevaar, omdat ze graag samenwerken met professionele teams die op zoek zijn naar integrale en creatieve oplossingen, snelheid, flexibiliteit en ‘best value’ waardeproposities.

Bron: Afas.nl