Service- en onderhoudsplanning, onderhoudsplan, software onderhoudsplanning | PCA

Service- en onderhoudsplanning

Plan slimmer, beter én sneller

Of jouw buitendienst nu bestaat uit een klein aantal of uit honderden monteurs: je wilt ze graag zo efficiënt mogelijk aansturen. Daarmee verhoog je de klanttevredenheid door snelle service én je verlaagt de kosten tegelijkertijd. Dat kan met de Service- en onderhoudsplanning van PCA. Eerst meer zien? Vraag hier de demo aan

Opdrachten inplannen, de klant invloed geven op een afspraak of alles volledig automatisch plannen? Misschien zelfs patroonherkenning inzetten zodat de klant bijvoorbeeld altijd dezelfde buitendienst expert ziet? Met onze slimme tools bieden we je alle mogelijkheden en tegelijkertijd overzicht en controle. Je weet wat de planning nú doet, je weet real-time waar het team zich bevindt én je kunt voorspellen wat je te wachten staat.

Intelligent plannen

De planningssoftware van PCA geeft je tools om taken te plannen, zodat iedere buitendienstmedewerker (vakman, monteur, expert) passend uitgerust, oftwel met de juiste materialen, op pad gaat. De juiste persoon op de juiste plek, het hele jaar door. Stel dat je afspraken het hele jaar door plant, dan optimaliseert onze software jouw keuzes continu. PCA richt de planningssoftware zo in dat de algoritmes een grote bijdrage hebben aan het behalen van doelstellingen en het optimaliseren van processen. Met één druk op de knop heb je de meest slimme planning en zie je de best passende routes. De software helpt je om de planning nauwkeurig uit te voeren en live op te volgen. Alvast meer lezen? Download hier de inspiratie-brochure.

Optimaliseren: omdat het altijd beter kan

Wat is optimaal in jouw planproces? Laat de software en algoritmen het werk doen. Dat scheelt je werk, kosten, frustraties en energie. We hebben verschillende opties voor de inzet van kunstmatige intelligentie. We leggen het je graag uit!

service- en projectplanning software

De beste versie van jouw organisatie maak je zelf:

Door de inzet van slimme software en
algoritmes versoepelt je het werkproces

ZIJ werken al met PCA

WEBINAR

klaar voor de gasketelwet?

Per 1-1-2023 is de CO-certificering verplicht. Wij helpen je met het organiseren van alle rapporten, formulieren, checklists, foto’s en data van je buitendienst met onze slimme app

Meld je aan voor onze webinar op donderdag 13 oktober van 11.00 tot 12.00 uur. Wij leggen je uit hoe simpel de app werkt en wat het jouw bedrijf oplevert. Natuurlijk beantwoorden we ook je vragen meteen.