Service- en onderhoudsplanning, onderhoudsplan, software onderhoudsplanning | PCA

Service- en onderhoudsplanning

Plan slimmer, beter én sneller

Of jouw buitendienst nu bestaat uit een klein aantal of uit honderden monteurs: je wilt ze graag zo efficiënt mogelijk aansturen. Daarmee verhoog je de klanttevredenheid door snelle service én je verlaagt de kosten tegelijkertijd. Dat kan met de Service- en onderhoudsplanning van PCA. 

Opdrachten inplannen, de klant invloed geven op een afspraak of alles volledig automatisch plannen?  Met onze slimme tools bieden we je alle mogelijkheden en tegelijkertijd overzicht en controle. Je weet wat de planning is, je weet waar jouw buitendienst is én je kunt voorspellen wat je te wachten staat.

Intelligent plannen

De planningssoftware van PCA geeft je tools om taken te plannen, zodat de buitendienst (vakman, monteur, expert) passend uitgerust is, oftwel met de juiste materialen, op pad gaat. De juiste persoon op de juiste plek, het hele jaar door. Plan je je afspraken het hele jaar door, dan optimaliseert onze software jouw keuzes continu. 

Wij richten de planningssoftware zo in, dat de algoritmes een grote bijdrage hebben aan het behalen van doelstellingen en het optimaliseren van processen. Met één druk op de knop heb je de meest slimme planning en zie je de best passende routes. De software helpt je om de planning nauwkeurig uit te voeren en live op te volgen. 

Wil je alvast meer lezen? Download onze inspiratie-brochure.

Benieuwd hoe het werkt?

Wil je eerst zien hoe het werkt? Dat kan. Vraag vrijblijvend een demo aan, we leggen het je graag uit!

ZIJ werken al met PCA