• Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount

PCA en Acto Informatisering verlengen succesvolle samenwerking

 

 

Rechts: Willem Verhoef, CEO van Acto Informatisering en links Maurice Tijs, CEO PCA, tekenen het vernieuwde contract.

PERSBERICHT uit naam van ACTO Informatisering en PCA, 8 februari 2024

PCA, de specialist in mobiele softwareoplossingen voor de bouw- en installatiesector, en Acto Informatisering, de expert in bedrijfssoftware voor de installatiebranche en technisch dienstverleners, hebben hun samenwerkingsovereenkomst vernieuwd. De twee bedrijven werken al meer dan 30 jaar samen om hun klanten de beste oplossingen te bieden op het gebied van planning en ERP.

De verlenging van de samenwerking komt op een cruciaal moment. De installatiebranche wordt op  allerlei gebieden flink uitgedaagd. Door de toenemende vraag en de beperkte capaciteit hebben installatiebedrijven een enorme uitdaging om al het werk te plannen; een slimme plannings-tool kan hen hierbij uitstekend van dienst zijn.

Koppeling met ActoBusiness
Met de vernieuwde overeenkomst zetten PCA en Acto Informatisering hun gezamenlijke innovatie voort. Door deze samenwerking wordt ook de nieuwe online ERP-oplossing van Acto, ActoBusiness, gekoppeld met Marlin, het slimme planbord van PCA. De integratie wordt in het komende kwartaal verwacht en biedt technische bedrijven flexibele en hoogwaardige online bedrijfssoftware en planningstool, die de productiviteit flink verhoogt.

Willem Verhoef, CEO van Acto Informatisering, licht de keuze voor de samenwerking toe: “Met de standaard planningsmodule in ons ERP-systeem kunnen zowel projecten als onderhoudswerkzaamheden gemakkelijk worden gepland. Maar we wilden ook profiteren van de slimme planningsoplossingen die AI en slimme algoritmes gebruiken en het plannen bij grotere organisaties versnellen. Daarom hebben we gekozen om, naast ActoProject en ActoService, ook onze nieuwe generatie software, ActoBusiness, te koppelen met de oplossing van PCA. Zo kunnen we onze klanten met specifieke planningsvraagstukken ook voorzien van de juiste oplossing.”

Maurice Tijs, CEO van PCA, benadrukt het langdurige partnerschap: “Dit partnerschap symboliseert onze gezamenlijke toewijding aan het leveren van hoogstaande technologische oplossingen. Al meer dan 30 jaar werken we samen en we zijn verheugd onze krachten te blijven bundelen om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die de installatiesector vooruithelpen.”

Over PCA:
PCA is een toonaangevende leverancier van mobiele softwareoplossingen voor de bouw- en installatiesector. Met een focus op innovatie en gebruiksvriendelijkheid helpt PCA bedrijven om hun operationele efficiëntie te verbeteren, de communicatie te stroomlijnen en de algehele productiviteit te verhogen.
www.pca.nl

Over Acto Informatisering:
Acto Informatisering is een vooraanstaande ontwikkelaar van softwareoplossingen voor installatiebedrijven, technische dienstverleners, ingenieurs- en adviesbureaus. Het bedrijf biedt een breed scala aan softwareproducten die zijn ontworpen om bedrijfsprocessen te optimaliseren, de efficiëntie te verhogen en de concurrentiepositie van klanten te versterken. De oplossingen variëren van een compleet online ERP-pakket tot diverse deeloplossingen, onder andere op gebied van calculeren en service & onderhoud.
www.acto.nl

Wil je meer weten over de samenwerking van beide bedrijven? En wat het voor jou kan betekenen? Mail ons: maurice@pca.nl