Bouwbedrijven - PCA

Bouwbedrijven

jullie uitdaging, onze oplossing

Bouwbedrijven staan samen met hun ketenpartners voor grote uitdagingen als het om het onderhouden van vastgoed gaat. Denk daarbij aan de volgende uitdagingen:

  • Optimale klanttevredenheid;
  • Optimale communicatie met alle belanghebbenden;
  • Afstemming van beschikbare capaciteit;
  • Grip houden op opdrachten;
  • Prestatieafspraken;
  • Druk op de first-time-fix ratio.

Sleutel tot succes

Strategische samenwerking tussen ketenpartners is de sleutel tot succes. Dit begint met delen van de visie op samenwerking, waarna goede afspraken en slimme tools zorgen voor een efficiëntie realisatie. PCA maakt gebruik van verschillende berichtenstandaarden om de communicatie tussen ketenpartijen te koppelen. Efficiënt gebruik maken van jouw capaciteit én correcte gegevensuitwisseling.

Meer weten?

Neem contact met ons op of vraag de demo, we denken graag me je mee!

Je bent in goede handen, net als:

Plezier in je werk: het mooiste resultaat van Coen Hagedoorn Bouwgroep en PCA

Slimme automatisering maakt het werk leuker voor medewerkers! Het vermindert tijdrovende taken en niet-vlottende werkprocessen waar we ons aan irriteren....

Lees hier verder

WEBINAR

klaar voor de gasketelwet?

Per 1-1-2023 is de CO-certificering verplicht. Wij helpen je met het organiseren van alle rapporten, formulieren, checklists, foto’s en data van je buitendienst met onze slimme app

Meld je aan voor onze webinar op donderdag 13 oktober van 11.00 tot 12.00 uur. Wij leggen je uit hoe simpel de app werkt en wat het jouw bedrijf oplevert. Natuurlijk beantwoorden we ook je vragen meteen.