• Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
  • Veelgestelde vragen

   Vragen? Check onze FAQ

   Gratis proefaccount
PCA vestigt zich ook als partner in nieuwbouw AFAS-Campus

PCA vestigt zich ook als partner in nieuwbouw AFAS-Campus

AFAS en PCA werken veel samen voor aannemers en bouw-gerelateerde organisaties. De combinatie van de software voorziet een klant van een intelligenter bedrijfsproces. We intensiveren deze samenwerking door letterlijk dichterbij elkaar te werken.

Naast het AFAS Experience Center in Leusden worden 3 kantoorgebouwen getransformeerd tot de AFAS Campus. Een aantal PCA-sales-collega’s zal hier regelmatig te vinden zijn want wij richten hier een ruimte in voor PCA.

Ons ‘hoofdkantoor’ blijft gewoon in Raalte maar in Leusden kunnen we jullie binnenkort ook ontvangen.

We werken met meerdere partners samen, lees hier meer.

Onze overtuiging is dat onze klanten moeten innoveren om hun werk te verbeteren, de concurrentie voor te blijven en toonaangevend te worden. 

Software mag niet hinderen in veranderprocessen: laat het de aanjager zijn. Hét gereedschap zijn dat verandering mogelijk maakt. Wij helpen klanten aan een optimaal bedrijfsproces, mbv slimme software en data, zodat zij continu verbeteren. Telkens Slimmer, Beter en Sneller. Dat doen we met name in de bouw en het vastgoed-onderhoud regelmatig samen met Afas. We hebben gezamenlijke tooling om klanten verder te brengen. 

FAQ geeft antwoord
Is mijn bedrijf te groot of te klein voor deze software?

De oplossingen van PCA zijn schaalbaar. Dat betekent dat wij klanten hebben met een kleine buitendienst tot klanten met een grote buitendienst. Je betaalt per gebruiker. Wel zo transparant.

Kan ik simpel beginnen en daarna doorgroeien?

Zeker. Kies uit een van de 3 abonnementen, gevuld met slimme functionaliteiten. Het is mogelijk om met PCA Start te beginnen en vervolgens door te groeien naar PCA Plus. Je kunt ook gefaseerd starten. Dan start je met een deel van de functionaliteiten binnen een abonnement. Heb je de basis goed staan? Dan kun je de overige functionaliteiten implementeren en inzetten, om de werk-processen verder te optimaliseren.

Hoelang duurt een abonnement?

Je betaalt het gebruik per maand, dus flexibel in de inzet. Er geldt een opzegtermijn van één maand.

Dit soort vragen vind je op onze FAQ-pagina.