MVO - PCA

MVO

PCA & MVO

In onze wereld is alles is verbonden met elkaar. Nu gaat het eens een keer niet om dataverbindingen of slimme apparaten, maar het ‘gewone’ leven. Alle activiteiten van een onderneming hebben invloed op de omgeving. Wat vandaag besloten wordt, laat jaren later nog steeds zijn sporen na.

PCA heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd om haar MVO-beleid nog slimmer en beter neer te zetten. Alles moet kloppen, want alles is verbonden. Geen ad hoc beslissingen, maar gefundeerde keuzes:

  • Wij rijden 100% van alle afgelegde kilometers elektrisch.
  • Het volledige wagenpark van PCA is elektrisch.
  • We zijn hoofdsponsor van lokale (eredivisie-spelend)! handbalvereniging PCA KWIEK.
  • Ons ‘huis’ is verduurzaamd.
  • Ons dak ligt vol zonnepanelen.
  • Ons papierverbruik is minimaal in onze digitale wereld.
  • Wij dragen bij aan de gezondheid van onze medewerkers.
  • De verlichting in ons ‘huis’ is energiezuinige LED-verlichting, gestuurd door intelligentie domotica toepassingen.

Prettige bijkomstigheid: de ervaringen die we hiermee opdoen, delen we. Ook met jou. Meteen meer weten over een specifiek onderwerp? Vertel het ons

Hoofdsponsor Kwiek Handbal

Investeren in talent, de regio verder brengen. Samen sporten werkt verbindend, teamsport vergroot de spirit. En bewegen is vooral ook ontzettend gezond.  PCA is om meerdere redenen al jaren hoofdsponsor van Dames 1, het team van PCA Kwiek dat in de eredivisie speelt. Daar zijn wij trots op!

Er zijn diverse verbanden te zien: bij ons allebei gaat het iedere dag om slimmer, beter en sneller te worden. Te leren, te groeien. Kwiek en PCA passen bij elkaar. Ook op de shirts van de jongere elftallen zie je ons voorbijkomen. Investeren in de toekomst start tenslotte bij de jeugd.

Wij houden van sport, wij houden van techniek, wij houden van de regio. Onze liefde voor Kwiek? Je zou het bijna toevallig kunnen noemen…

WEBINAR

klaar voor de gasketelwet?

Per 1-1-2023 is de CO-certificering verplicht. Wij helpen je met het organiseren van alle rapporten, formulieren, checklists, foto’s en data van je buitendienst met onze slimme app

Meld je aan voor onze webinar op donderdag 13 oktober van 11.00 tot 12.00 uur. Wij leggen je uit hoe simpel de app werkt en wat het jouw bedrijf oplevert. Natuurlijk beantwoorden we ook je vragen meteen.