Gaslijn B.V. - PCA

Gaslijn B.V.

Gaslijn B.V.

10 maart 2020

Werkbon staat direct op server

“Ik ken geen ander systeem dat zo goed aansluit op onze ERP-software, van Gilde,” vertelt Gezinus Venema van Gaslijn BV. Het Groninger bedrijf werkt dankzij de nieuwe software van PCA veel efficiënter. “De werkbonnen van de onderhoudsmonteurs buiten in het veld, zijn tegenwoordig digitaal. Ze komen binnen en staan direct op de server. Weg papieren rompslomp.”

Van hectische planning naar rust

Gaslijn verzorgt het onderhoud aan gastoestellen en lost storingen op. Daar hoort een hectische planning bij want particulieren, bedrijven en woningbouwverenigingen kunnen 24 /7 bij het bedrijf terecht. Belt u Gaslijn dan krijgt u bijvoorbeeld geen keuzemenu. Uw telefoontje wordt opgenomen door een van de medewerkers. Snel en persoonlijk, daar houden ze van. “Dankzij PCA werken we sneller. De planning bijvoorbeeld. Er is meteen overzicht. Dankzij de automatisering ben ik iedere dag op de hoogte van de status. Wie is waar en welke uren worden er gemaakt.”

Altijd inzicht in het magazijn

“De meeste onderdelen liggen bij onze monteurs in de auto. Zo verhelpen we een storing vaak snel. In ons magazijn liggen nog eens ruim 1000 verschillende onderdelen.” Dankzij het systeem van PCA weet iedere medewerker welke producten er voorradig zijn. Hierdoor zijn we minder afhankelijk zijn van de openingstijden van de diverse leveranciers.”

Ga terug naar het nieuws overzicht