Patrimonium Groningen - PCA

Patrimonium Groningen

Patrimonium Groningen

Op aanraden collega-corporatie kozen wij voor PCA’

Al meer dan 100 jaar realiseert, beheert en verhuurt Patrimonium woningen in de gezellige studentenstad Groningen. Het gaat om ruim 6700 woningen. Dat Groningen bruist is geen nieuws. Dat Patrimonium afgelopen week het planningssysteem (Marlin) en de mobiele werkbon-applicatie (NeMO5) van PCA officieel in gebruik nam wel. Een mooi moment om Henk van Guldener, Teamleider Technisch Service & Onderhoud, te vragen naar zijn ervaring, want: ‘Op aanraden van collega-corporaties hebben wij destijds de keuze gemaakt voor PCA’.

“Wij zijn net ‘live’ gegaan, zoals ze dat zo mooi noemen, met de software van PCA. Onze buitendienst werkt nu met NeMO5 en de binnendienst het planningssysteem Marlin. En ja, het gaat goed en we bevelen de oplossingen en PCA aan, net zoals andere corporaties dat bij ons deden.” Henk van Guldener blikt tevreden terug. Patrimonium zocht een jaar geleden naar een oplossing voor hun vraagstukken rondom planningsoptimalisatie. Op advies van andere corporaties kwamen ze in gesprek met PCA. “De samenwerking stopt hier niet. We kijken al uit naar het optimaliseren van ons planningsproces in de toekomst.”

Sleutel tot succes

“De sleutel tot succes is de hulpvaardigheid van PCA. Maar ook de interactie. Consultant Raymond de Groot adviseerde ons en begeleidde vervolgens ook het traject. Hij gaf waardevolle tips en bood de juiste hulp waar nodig.”. Henk vult aan: “ook de samenwerking tussen Aareon en PCA werkt prettig, snel en efficiënt”.

Verhoogd servicelevel voor huurders

“Sinds de implementatie hebben wij meer inzicht in de planning en onze werkvoorraad. Dankzij de software kunnen we een verhoogd servicelevel bieden aan onze huurders. Dit zal nog sterker worden wanneer wij live gaan met ons huurdersportaal”, aldus een enthousiaste Henk.

Ga terug naar het nieuws overzicht

PCA WEBINARS

Schrijf je in voor ÉÉn van onze webinars !

PCA deelt graag kennis. Ook in 2021. Bekijk hieronder het aanbod van de aankomende (gratis) webinars en schrijf je in!