Aangenaam, nieuwe collega Jelmer Oosterlaken - PCA

Aangenaam, nieuwe collega Jelmer Oosterlaken.

Aangenaam, nieuwe collega Jelmer Oosterlaken

Eerder heeft u gelezen over de afstudeerders bij PCA (lees hier het artikel). Jelmer was één van hen. Ondertussen heeft hij zijn afstudeeronderzoek succesvol uitgevoerd en afgerond. En weet u wat? Hij blijft. In de rol van Projectmanager. 

Achtergrond
“De opleiding die ik gedaan heb heet Logistics Management. Maar waar het daadwerkelijk om draait is het goed in kaart brengen van processen. Simpel: hoe kun je de huidige situatie en de toekomstige situatie het beste in kaart brengen. Maar nog veel belangrijker: welke stappen moeten er gezet worden om het gewenste proces te bereiken?”, vertelt Jelmer. Het sluit aan bij de werkwijze van PCA. Want we kijken, samen met de klant, naar het gewenste proces, vanuit visie. Dat is het uitgangspunt.

En door!
“Bij PCA draait het om processen optimaliseren bij klanten door de inzet van software. Die uitdaging ga ik graag met de klanten aan. Op dit moment mag ik de rol van projectmanager op mij nemen binnen team PCA. Hierin ga ik implementatieprojecten begeleiden, bewaken en sturen. Een mooie uitdaging waarin we samen, met de klant, stappen zetten naar het gewenste proces.”, aldus Jelmer.

Graag tot ziens! – Jelmer Oosterlaken

Wij wensen Jelmer succes in zijn nieuwe functie!

Ga terug naar het nieuws overzicht