Betalen per gebruiker per maand (SaaS) | PCA

Betalen per gebruiker

Betalen per gebruiker

Grip op kosten 

Voor de software van PCA sluit u per medewerker een abonnement af. Zo gebruikt u wat uw organisatie nodig heeft; inclusief evenredige kosten. Helder en transparant = fijn! 

Geen investeringen in prijzige servers, of raamcontracten die u niet volledig gebruikt. Het hele proces van installatie, updates en onderhoud besparen wij u. Ook hoeft u zich niet te bekommeren om de onderliggende infrastructuur en kunt u altijd terecht bij onze (help) support-desk. U betaalt naar wat u nodig heeft en niet wat u dacht nodig te hebben: grip op kosten.

 

Continu de nieuwste versie

Realtime inzicht, continue updates en beveiligingspatches; u bent ervan verzekerd. Medewerkers vragen u niet langer naar de beschikbaarheid van die nieuwe editie. De gebruiker werkt (ongemerkt) immers altijd met de nieuwste versie en de nieuwste functionaliteiten. Dit betekent dat u als bedrijf/organisatie snel kunt vernieuwen.

 

Wat heeft u nodig om uw bedrijfsproces te optimaliseren?

Enkel de digitale werkbonnen voor uw buitendienst? Het planbord? Wellicht ook de communicatie-service of de toegepaste kunstmatige intelligentie? Een strategische sessie? PCA richt de software voor uw bedrijf of organisatie in, zodat u zich verder kunt ontwikkelen. Van advies tot implementatie.

 

Cloud-technologie dus altijd bereikbaar

Bij PCA is alles Cloud-based. Hierdoor zijn uw apps altijd up to date, uw gegevens veilig beheerd en maakt het niet uit waar op de wereld uw medewerkers en klanten zich bevinden.

PCA zorgt voor

Door de inzet van slimme software en
algoritmes versoepelt u het werkproces.

ZIJ werken al met PCA

PCA WEBINARS

Schrijf je in voor ÉÉn van onze webinars !

PCA deelt graag kennis. Ook in 2021. Bekijk hieronder het aanbod van de aankomende (gratis) webinars en schrijf je in!